Bedankt voor het bezoeken van de website van SDG Lokaal.


Het team van SDG Lokaal bestaat uit:

Aad Jörgens van SDG Meetings. Hij is de bedenker en eigenaar van het platform SDG Lokaal. Als inspirator en kansenverkenner verbindt hij mensen om op basis van de SDG’s Nederland mooier en gezonder te maken.  

Nigel en Gary Severing van WebSentiment zijn verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en realisatie van het platform.  

Hilde Mol van Exito Vertaalbureau zorgt voor de structuur en tekstuele inhoud van de website. Samen met Aad overlegt zij met de gemeente hoe je ondernemers het eenvoudigst laat aansluiten op het SDG Lokaal-platform. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SDG Lokaal voor jouw gemeente? Vul dan vrijblijvend onderstaand belangstellingsformulier in.  

Na ontvangst van het formulier sturen wij je een PowerPointpresentatie met meer informatie en een stappenplan over hoe wij voor jouw gemeente een eigen SDG Lokaal-platform kunnen maken.  

We nemen vervolgens vrijblijvend contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en zo gewenst een afspraak te maken. Je kunt Aad Jörgens ook direct zelf bellen op 06 53 83 34 79

*verplichte velden